Seherezade ring

Nagyon kellett harcolnom magammal, hogy ne tegyek egyik oldalába sem egy kis feketét, de sikerült megállnom. A zöldes oldalba a 8/o kása helyett magatamát tettem, szerintem jó lett vele. Alulra csináltam egy nagyon egyszerű bogyót, ami csak úgy adta magát.
A láncot kis négyszögekből horgoltam, a cserélhető medálos ötletet Raszputyin Adrinál láttam és nagyon tetszett, úgyhogy megcsináltam én is. Bár ezekkel a kis delfinkapcsokkal nem vagyok elégedett, elég nehéz kapcsolgatni őket, de már kitaláltam hogy fogom megváltoztatni. Nemsokára mutatom azt is!


Minta: Sabine Lippert
Thank you!

 

0 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saját fotó
Sziasztok! Gerda vagyok és újrakezdő, mint sokan mások. Körülbelül 2009 júliusában kezdtem el újra foglalkozni a gyöngyfűzéssel és mivel a drótos ékszerek is nagyon megtetszettek, ezért elkezdtem hajlítgatni én is :) Éxereimet kizárólag minőségi gyöngyökből, alapanyagokból készítem, mivel úgy gondolom, hogy csak így érdemes bármit is kiadni a kezeim közül. Remélem velem együtt örömötöket lelitek az éxereimben. Ha esetleg kérdésed van akkor fordulj hozzám bizalommal az alábbi linken!

Üzenj nekem =)

Rendszeres olvasók

Geoclock


Gyöngyzug

Gyöngysziget

PIF

PIF
Elkelt minden hely! Katának, Julinak és Alíznak készítek ajándékot =)

Gyöngyöslányok