Ismét hímeztem

Ezúttal egy Achát követ hímeztem filcre. A medált hármas csavart láncra akasztottam, aminek a tutorialja Gyöngymágiánál található. Szerintem nagyon mutatós ez a megoldás. Köszönöm hogy megosztottad velünk! A medál maga elég nagyra sikerült majdnem 6 cm az átmérője, a hátuljára bőrt varrtam.
Amúgy a láncot a konzulensem kapja nemsokára, akinek ezzel az aprósággal szeretném megköszönni a szakdolgozatomhoz nyújtott segítségét. Ugyan Ő nem sok hasznát fogja venni, ugyanis férfi, de remélem valamelyik hölgy ismerőse, vagy rokona örülni fog neki =)

 

3 megjegyzés:

Edit írta...

Gyönyörű!!! Nagyon tetszik!

kandy írta...

Meseszéééép!

G-design írta...

Köszönöm =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saját fotó
Sziasztok! Gerda vagyok és újrakezdő, mint sokan mások. Körülbelül 2009 júliusában kezdtem el újra foglalkozni a gyöngyfűzéssel és mivel a drótos ékszerek is nagyon megtetszettek, ezért elkezdtem hajlítgatni én is :) Éxereimet kizárólag minőségi gyöngyökből, alapanyagokból készítem, mivel úgy gondolom, hogy csak így érdemes bármit is kiadni a kezeim közül. Remélem velem együtt örömötöket lelitek az éxereimben. Ha esetleg kérdésed van akkor fordulj hozzám bizalommal az alábbi linken!

Üzenj nekem =)

Rendszeres olvasók

Geoclock


Gyöngyzug

Gyöngysziget

PIF

PIF
Elkelt minden hely! Katának, Julinak és Alíznak készítek ajándékot =)

Gyöngyöslányok