Donut 2

Magamnak is szerettem volna egy ilyen medált, úgyhogy készítettem egy "fapados" változatot csiszikkel. A medál rész két oldala egy kicsit eltér egymástól, de a fő szín a piros lett =)

Horgoltam hozzá kis kockákból egy láncot is, most fényes feketéből és ezen láthatjátok a kényelmesebb megoldást ahol a kapcsokkal nem kell bajlódni. Két pici mágneskapcsot használtam. Nem volt egyszerű rátenni a láncra, mert mind a fogókat, mind a láncot magához vonzotta, de végül sikerült. A kapcsok azért vannak olyan közel a medálhoz, mert különben nem feszült meg az alsó lánc. Amikor a lánc lóg az ember nyakában akkor a láncot lehúzza a medál súlya így nem ugrik össze, és emellett a mágnes nagyon erős, így nem kell félnem, hogy elhagyom =) 
 

Ezen a képen még díszítés nélkül van, gondoltam, ha nem tetszik valamelyik oldal a csiszikkel, akkor lebontom, de végül megtartottam mind a kettőt díszítve.


Minta: Larebijoux
Thx!

 

2 megjegyzés:

Edit írta...

Húúúú, de gyönyörű!!!!!!!! Nagyon-nagyon tetszik!!!!

G-design írta...

Köszönöm szépen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saját fotó
Sziasztok! Gerda vagyok és újrakezdő, mint sokan mások. Körülbelül 2009 júliusában kezdtem el újra foglalkozni a gyöngyfűzéssel és mivel a drótos ékszerek is nagyon megtetszettek, ezért elkezdtem hajlítgatni én is :) Éxereimet kizárólag minőségi gyöngyökből, alapanyagokból készítem, mivel úgy gondolom, hogy csak így érdemes bármit is kiadni a kezeim közül. Remélem velem együtt örömötöket lelitek az éxereimben. Ha esetleg kérdésed van akkor fordulj hozzám bizalommal az alábbi linken!

Üzenj nekem =)

Rendszeres olvasók

Geoclock


Gyöngyzug

Gyöngysziget

PIF

PIF
Elkelt minden hely! Katának, Julinak és Alíznak készítek ajándékot =)

Gyöngyöslányok