Cserebere Julcsival! =)

Julcsival csereberéltünk. Ő egy nyakláncot és fülit kért. Azt írta, hogy meglepetést szeretne. A kedvenc színei közt szerepelt a türkiz, a barna, és a zöld is. Az általam készített nyakiban van türkiz, és a barnás gyöngy olykor barnának, olykor zöldnek látszik emellett egy kis lilával is meg van bolondítva. Nem tudtam dönteni mit is csináljak, így készült az alább látható cserélhető medálos lánc, és a két füli.

Én egy a Julcsi blogján látott táskát választottam. Nekem a meglepi a táska színe és a mintája volt.
Ma reggel jött a postás és megérkezett a várva várt csomag =)
Egy csodás táska és meglepetésemre egy neszesszer is lapult benne! A színe egyszerűen szuper, nagyon tetszik minden =DMég egyszer nagyon szépen köszönöm!!!

 

1 megjegyzés:

L.Julcsi írta...

Nagyon szívesen!Örülök,hogy jól sikerült a meglepi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saját fotó
Sziasztok! Gerda vagyok és újrakezdő, mint sokan mások. Körülbelül 2009 júliusában kezdtem el újra foglalkozni a gyöngyfűzéssel és mivel a drótos ékszerek is nagyon megtetszettek, ezért elkezdtem hajlítgatni én is :) Éxereimet kizárólag minőségi gyöngyökből, alapanyagokból készítem, mivel úgy gondolom, hogy csak így érdemes bármit is kiadni a kezeim közül. Remélem velem együtt örömötöket lelitek az éxereimben. Ha esetleg kérdésed van akkor fordulj hozzám bizalommal az alábbi linken!

Üzenj nekem =)

Rendszeres olvasók

Geoclock


Gyöngyzug

Gyöngysziget

PIF

PIF
Elkelt minden hely! Katának, Julinak és Alíznak készítek ajándékot =)

Gyöngyöslányok