Help

Valaki tudna segíteni?
Az a problémám, hogy a képeket nem nagyítja ki, amikor rákattintok úgy, hogy nem vagyok bejelentkezve. A photobucket-et hozza be, ahonnan feltöltöm a képeket a blogba. Ti hogy csináljátok, honnan töltitek fel a képeket?
Előre is köszi a választ!

 

4 megjegyzés:

eddemona írta...

Szia,
miért használod a photobucket-ot? Én simán a gépről töltöm be. Próbáld ki! És szólj, ha elakadsz.

ekszerlada írta...

Szia Perecke!
Én is simán a gépről töltöm és amikor felrakta a képet abba az ablakba,rákattintasz a kép szélére megjenenik a kis nyíl,és az egér bal gombját lenyomva és húzgálva az egeret,tudod növelni a kép nagyaságát.Érted-e?

G-design írta...

Köszönöm a segítségeteket, sikerült :)
Ildikó nem jelenik meg nekem a nyíl, de nem is fontos, mert a képszerkesztésnél úgy is mindig belövöm a méretet.

N Zsuzsa írta...

Én is gépről töltöm fel, nyugodtan tölthetsz fel nagyobb képet. Én kb 600x500 pixeleseket szoktam, vagy ahogy adódik. A blog automatikusan lekicsinyíti az ő méretére, s mikor rákattintasz, akkor megjelenik eredeti méretben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saját fotó
Sziasztok! Gerda vagyok és újrakezdő, mint sokan mások. Körülbelül 2009 júliusában kezdtem el újra foglalkozni a gyöngyfűzéssel és mivel a drótos ékszerek is nagyon megtetszettek, ezért elkezdtem hajlítgatni én is :) Éxereimet kizárólag minőségi gyöngyökből, alapanyagokból készítem, mivel úgy gondolom, hogy csak így érdemes bármit is kiadni a kezeim közül. Remélem velem együtt örömötöket lelitek az éxereimben. Ha esetleg kérdésed van akkor fordulj hozzám bizalommal az alábbi linken!

Üzenj nekem =)

Rendszeres olvasók

Geoclock



Gyöngyzug

Gyöngysziget

PIF

PIF
Elkelt minden hely! Katának, Julinak és Alíznak készítek ajándékot =)

Gyöngyöslányok

Tekergetős kedvenceim (wireworks)